Huolehdi kunnostasi, liiku iloksesi.


Kuntosaha ja Pornaisten kunnonpaikka palvelevat juuri sinua!

Monipuolisesti Haarajoella ja Pornaisissa.


Saleilla laajat harjoittelumahdollisuudet.

Tarvitsetko personal traineria?


Kuntosahalla toimii rautainen ammattilainen JenniTuokko, jolta voit varata personal trainerin palvelut.

TULE SELLAISENA KUIN OLET


Nauti liikunnasta, voi hyvin!

 

 

 

TIEDOITE KOSKIEN KUNTOSALITOIMINTAA PORNAISTEN KUNNON PAIKASSA


Toiveikkaana ja energiaa puhkuen päätin viime kevättalvella laajentaa kuntosalitoimintaani ja mikäs sen parempi paikka toiminnalle, kuin jo vuosina 2012-2014 käytössäni olleet tilat Pornaisissa. Intoa täynnä aloitin pienen pintaremontin jotta Te asiakkaat saisitte asianmukaiset tilat missä treenata.
Valitettavasti on käynyt niin,että salilta on rikkoutunut ilmastointilaitteen lämmityspatteri useita kuukausia sitten ja siitä lähtien olen odottanut koneen korjaamista. Olen ollut yhteydessä tilan omistajaan, kiinteistön isännöitsijään, huoltomieheen, entiseen huoltomieheen ja putkimieheen, jotta kone joka on käyttökelvoton saataisiin toimimaan. Tämä mainitsemani laite on elintärkeä kuntosalitoiminnalle, sillä kone toimii tuloilmakoneena. Raitis ja riittävä ilma on pakollista kaikissa toimissa, mutta varsinkin liikunta-alalla tarvitaan hyvin toimivaa ilmanvaihtoa.

 

Tänään sain kuulla, että korjaaminen näin vanhoille laitteille ei enää riitä eikä taloyhtiö ole tähän päivään syystä tai toisesta korjannut ja/tai uusinut ilmanvaihtokonetta, joten konsultoituani terveysviranomaista, salitoiminta on perusteltua lakkauttaa välittömästi.

 

Teille rakkaat asiakkaat:
Joudun lakkauttamaan toimintani tällä päivämäärällä 31.7.18. Huomisesta alkaen sali ei ole enää käytettävissänne. Pahoittelen Teille salinkäyttäjille aiheutuvaa minusta riippumatonta haittaa ja harmia . Te, joilla on sopimusta vielä jäljellä, niin ilomielin siirtäisin sopimuksenne toiselle salilleni Kuntosahalle.
Kuntosaha sijaitsee idyllisessä ympäristössä Haarajoella, osoitteessa Riihimaantie 5. Kuntosahalla on käytössänne 300m2 kuntosali monipuolisine laitteineen ja pihalta löytyy 600m2 ulko-alue toiminnalliseen harjoitteluun. Tiloissamme toimii myös hieroja ja kampaaja. Korvauksena saisitte jäljellä olevaan sopimukseenne 10% lisää treeniaikaa. Muussa tapauksessa palautamme jäljellä olevan sopimusajan rahana erikseen sovittavana ajankohtana.

Aivan älyttömän paljon harmittaa koko juttu meidän kaikkien puolesta, mutta katse kohti valoisampaa tulevaa!


t.Kiti Ehnqvist-Ruskeepää
Kuntosaliyrittäjä
kiti@kuntosaha.fi
www.kuntosaha.fi
www.facebook.com/kuntosaha
050 3225498

 

Kuntosaha Haarajoki

Kunnonpaikan kumppani:.
Kuntosaha on monipuolinen kuntosali Haarajoella. Kuntosaha on auki vuoden jokaisena päivänä kello 05-24!
categories

Uutisia

KUNNON PAIKANKUVAGALLERIA!
Kuvia tiloista ja laitteista, käy katsomassa

LÖYDÄ MEIDÄT

Makasiinikuja 1
Pornainen
Hae reittiohjeet

@PornaistenKunnonPaikka
Lähetä viesti

Soita 050 3225498